Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.

Beoordelingen

8,8 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
8,9
Comfort
8,7
Locatie accommodatie
8,5
Faciliteiten
8,8
Personeel
9,0
Waar voor uw geld
8,7
Beoordelingen
    Eddie
    be
    9,2
    7 september 2017
    Het verblijf was in orde gaan zeker nog eens terug.
    De spiegeleitjes bij het ontbijt waren koud voor de rest was het ontbijt dik in orde.
    Het eten in het restaurant van het hotel was heerlijk
    Kdr
    nl
    10
    7 september 2017
    Het was geweldig
    Niets
    Het restaurant en de spa waren super
    Robin
    mk
    8,3
    27 augustus 2017
    Prima hotel
    Niets
    Vriendelijk personeel en nette kamers. Alles zag er schoon uit. Zwembaden, sauna, turksstoombad en bubbelbad waren prima! Heerlijk genoten. Met de taxi kom je in het centrum van Ohrid. Wij hadden een huurauto en parkeerde steeds net buiten de drukke straten van Ohrid. 100m verder lopen maar wel gratis
    Marcel
    nl
    8,3
    23 augustus 2017
    Om uit te rusten en aan het zwembad te zitten splendid, met de taxi er weer op uit daarna.
    Airco. Niet in de fitnessruimte! We hadden een druppelende airco uit plafond en dit kon niet gerepareerd worden de eerste avond en er was geen uitwijk mogelijkheid. Een soort tegemoetkoming hadden we wel verwacht in 1 of andere vorm.
    2 zwembaden is gerieflijk, het ontbijt is goed, alleen smaakte de sinaasappelsap aangelengd met water. Verder goede ruimte, maar uitzicht op zee was niet mogelijk, als je op persoonlijke titel boekt.
    Rebecca
    nl
    9,6
    23 juli 2017
    Ohrid is een aanrader! en helemaal bij deze accomodatie!
    Personeel was heel erg fijn en de SPA was erg lekker! Het eten was ook erg goed! Leuk betaalbaar land waar je je erg welkom voelt.
    Kris
    be
    7,1
    26 september 2016
    Hygiëne in de kamer kon beter. De restaurantkaart was niet typisch Macedonisch en in verhouding vrij duur.
    Ontbijt was degelijk. Leuk was de dagelijkse afwisseling tussen typische Macedonische gebakjes. De salades in het restaurant waren heel lekker. De kamers zijn zeer ruim. Het zwembad (binnen en buiten) is een sterke troef
    M.A.
    nl
    7,9
    23 augustus 2016
    Redelijk tot goed
    Lawaai van de airco instalatie buiten, wij hadden een kamer met balkon aan de achterzijde.
    Ontbijt was redelijk, het brood is even wennen.
    Yves
    be
    8,8
    9 augustus 2016
    Graag bij booking.com kamers aan voorkant(zonterras),achterzijde donker.
    Rustig aan t zwembad.Eten lekker en fantastisch personeel.
    Ad Roest
    nl
    8,8
    31 juli 2016
    Prima Relax week
    Ontbijt, het brood en ei verser
    Welness en hotelkamer
    Ineke
    nl
    8,3
    6 mei 2016
    Mooi uitzicht
    Het hotel was niet makkelijk te vinden, onze navigatie herkende zowel de coordinaten als het adres niet. Ontbijt was erg basic.pr
    We waren hier voor maar 1 nacht, hadden een grote kamer ( slaapkamer+zitkamer) en een enorm balkon met een prachtig uitzicht over het meer van Ohrid
    Goran
    nl
    10
    20 maart 2016
    Kleine verbeterpunt: de sauna had warmer gemogen.
    Alles was prima in orde.
Sluiten